eNet System
O nás Řešení Technologie Support Reference

Novinky

APC představuje nový záložní zdroj Smart SC

APC (American Power Conversion), (21.4.2005), představuje nový záložní zdroj Smart UPS základní kategorie

Najít vhodnou ochranu napájení pro základní servery, a při tom umožnit další růst podniku - to není zrovna lehký úkol. Záložní zdroj Smart-UPS SC je určen pro malé a střední podniky, které potřebují ochranu napájení a datových linek v rozsahu od 250 do 1500 VA ve stojanových i skříňových konfiguracích. Upozorňujme, že v regionu EMEA jsou zatím k dispozici pouze modely SC420 a SC620. Zbývající produkty řady SC budou uvedeny v nejbližších měsících.

Odpověď na tento problém přináší záložní zdroj společnosti APC Smart-UPS SC - ideální ochrana zařízení IT rostoucího podniku. Tento snadno ovladatelný a cenově výhodný záložní zdroj nabízí ochranu napájení i datových linek základních serverů a síťového vybavení. Nový produkt, založený na osvědčeném řešení záložních zdrojů typu Smart UPS, ochrání vaše data zajištěním spolehlivého a kvalitního napájení pro stojanové i skříňové konfigurace v prostorově omezeném prostředí.

  • Ovladatelnost - Smart-UPS SC se snadno konfigurovatelnou funkcí automatického vypnutí serveru nabízí základní ochranu v případě výpadku proudu. Jakmile se váš podnik a jeho IT infrastruktura rozroste, můžete stejné softwarové prostředí využít k řízení dalších modelů Smart-UPS.

  • Dostupnost - Smart-UPS SC chrání vaše kritické informace a zajišťuje ochranu datových linek proti přepětí, což zvyšuje životnost síťového vybavení. Baterie vyměnitelné za provozu umožňují obsluhu záložního zdroje bez přerušení napájení infrastruktury IT a tím zkracují dobu odstavení serveru.

  • Hospodárnost - Smart-UPS SC nabízí všechny funkce nezbytné pro ochranu vašeho základní serveru a sítě za dostupnou cenu. Většina modelů je vhodná jak do stojanů, tak do skříní, čímž se snižují náklady díky možnosti využití v různých prostředích.

Proaktivní ovládací software navíc umí odhalit potenciální problémy ještě předtím, než se skutečně projeví. Díky kompatibilitě se správcem InfraStruXure a PowerChute Business Edition lze Smart-UPS SC zahrnout do celkového náhledu nad všemi serverovými záložními jednotkami v síti zákazníka - záložní jednotky tak drží krok s rozvojem jejich IT systémů.

Modely:
APC Smart-UPS SC 250VA 230V - 1U Rackmount/Tower (SC250RMI1U)

APC Smart-UPS SC 450VA 230V - 1U Rackmount/Tower (SC450RMI1U)

Zdroj APC